Ruokalista

Tällä sivulla julkaisemme suurleirin ruokalistan kunhan olemme saaneet suunniteltua sen yhdessä Leijona Cateringin kanssa.

Leijona Catering on suomalaisen ruoan taitaja

Leijona Catering Oy on suomalainen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava yritys. Leijona palvelee asiakkaitaan yli 50 toimipisteessä ympäri Suomen, ja yrityksen palveluksessa on noin 470 ruoka-alan erikoisosaajaa. Joka päivä Leijonan asiakkaat nauttivat yhteensä yli 70 000 leijonalaisten keittiöissään kotimaisista raaka-aineista valmistamaa ateriaa. Näin syntyy terveellistä ja maistuvaa ruokaa, joka edistää hyvinvointia.

Leijona toteuttaa kaikki ruokapalvelut suurimmalle asiakkaalleen Puolustusvoimille: päivän ateriat kaikille varusmiespalvelustaan suorittaville sekä ravintolapalveluita myös Puolustusvoimien henkilökunnalle. Leijonan toinen liiketoiminta-alue on henkilöstö- ja opiskelijaruokailu.

Vastuullisuusnäkökohtien huomioon ottaminen on keskeinen osa Leijona Cateringin toimintatapaa. Leijona tuntee vastuunsa työyhteisönä ja kumppanina sekä ruoka-alan osaajana ja kehittäjänä. Leijona on sitoutunut vähentämään toimintansa ympäristövaikutuksia koko ruokaketjussa.

Leijona Catering Oy on valtion kokonaan omistama yritys, ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 73,5 miljoonaa euroa.


   
Muonitus
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Opintopäivät
 
 Tapahtuma
 
 Aluekäynti
Kategoriat