Vastuuhenkilöt

Anneli Jokinen ja Anu Jaakkola Munkkilasta hei!

Savuterho 2016 oli meidän ensimmäinen leiri, jossa vastasimme Munkkilan toiminnasta. Kehitimme leirille menestyksekkään munkkireseptin, munkit ovat maidottomia ja munattomia. Aloitimme leirillä munkkien kylmäleivonnan. Kanttiinissa oli siten heti aamulla tuoreita munkkeja. Tiedonkulku kanttiinin ja munkkilan välillä on myös avainasia, jotta tuoreiden munkkien saanti on turvattu iltaan asti.

Munkkilassa työ on aamupainotteinen, aloitamme jo klo 6. Työn jaksotus on tärkeää ja pitää muistaa taukojumppa ja rentoutus, jotta tiimi jaksaa ahertaa. Munkkilan tiimin koko vaihtelee leirin koosta riippuen, alle kymmenestä ylöspäin. "Päämunkki-Annelilla" leirivuosia on nyt takana jo 11 ja "Pikkumunkki-Anulla" Halikon leiri oli ensimmäinen.

HAKA avataan 1.6.2017 joten sitä kautta voi hakeutua myös Suurleirin Munkkilaan - arviolta 13 000 munkkia ei paistu ihan tuosta vain! 1.9.2017 avataan HAKA esileirille HIEKKA 2017, jossa paistuu arviomme mukaan puolestaan lähes 3 000 munkkia.


   
Muonitus
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Opintopäivät
 
 Tapahtuma
 
 Aluekäynti
Kategoriat