Projektipäälliköltä
5.3.2018 9:39 Uutiset / Etusivu

Tapahtumarikas helmikuu on taittunut maaliskuuhun ja etenemme kohti kevättä. Helmikuun päätapahtuma oli Lohtajalla pidetty suurleiriseminaari johon osallistui lähes 140 leiriosaajaa lähes 70 eri palokunnasta ympäri Suomen - hieno lukema! Viikonlopun aikana toimialat saivat hiottua suunnitelmiaan, aluekartta alkaa olla lopullisessa muodossaan ja muutama toimiala sopi vielä suunnittelukokouksensa keväälle ennen leiriä.

Seminaariviikonloppuna alueella vierailivat myös partiolaisten edustajat. Heidän Tempus18 leirinsä käynnistyy 22.7 ja päättyy 29.7 samalla alueella. Perustoimintojen osalta leirit ovat samankaltaisia, joten yhteisiä asioita löytyi paljon. Toivotamme partiolaisille myös hyvää leiriä!

Seuraavana kokoontuu järjestely eri toimialojen edustajien kanssa suunnittelu päivään, jotta leirille tuleminen leirin avajaispäivään ja vierailupäivään olisi mahdollisimman helppoa. Avajaispäivänä, lyhyessä ajassa on saatava suuri joukko palokuntalaisia telttoineen ja varusteineen mahdollisimman sujuvasti omalle paikalleen. Suunnittelun vuoksi esimerkiksi telttojen kokojakauma ja lukumäärä on tärkeä tieto, jotta suurilta yllätyksiltä vältytään ja teltan paikka leiriviikoksi on oikea heti ensi yrittämällä.

Leirille ilmoittautuminen on edelleen käynnissä, nyt on hyvää aikaa haastaa lisää osallistujia leirille, niin kursseille kuin toimihenkilöiksikin! Ohjelmatarjonnasta on tulossa kattava, puuhaa ja tekemistä riittää varmasti aamusta iltaan.

Toimialoista esimerkiksi tiedotus ja turva etsivät vielä ajankohtaa ja paikkaa omille suunnittelupäivilleen, nämä kuten muutkin tapahtumat löydät www sivujen kalenterista. Suurleirille on aikaa enää 117 vuorokautta, tarkempien leiriohjeiden aikakin alkaa ilmoittautuneille olla käsillä. Mikäli jokin leiri asia askarruttaa, ota yhteyttä joko allekirjoittaneeseen tai toimialoille. Yhteystietoja löydät leirin www sivuilta.

Rovaniemellä 5.3.2018

Pertti Heikkilä, projektipäällikkö


   
Suurleiri 2018
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Opintopäivät
 
 Tapahtuma
 
 Aluekäynti
Kategoriat